Everything about آنفولانزا معارفی
Everything about آنفولانزا معارفی
Blog Article
بسته به نوع ویروسی که به بدن شما منتقل میشود، میتواند بهبود این بیماری ۲ تا ۱۰ روز به طول بینجامد.
آنفولانزا اغلب ممکن است مانند سرماخوردگی با علائمی مانند آبریزش بینی، عطسه و گلودرد همراه باشد.
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
او در پاسخ به این پرسش که واکسن آنفلوانزا در اختیار چه گروهایی قرار میگیرد، اظهار کرد: اولویت بندی گروه های پرخطر سالانه توسط وزارت بهداشت اعلام میشود. امسال نیز گروه های واجد شرایط دریافت واکسن به ترتیب شامل کلیه پرسنل بخش درمان و بهداشت، دامپزشکی، بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی، سرطان و سایر بیماری های خاص، جانبازان و ایثارگران مبتلا به بیماریهای زمینهای، زنان باردار(تا دو هفته بعد از زایمان) واکسن دولتی رایگان دریافت خواهند کرد.
غرغره کردن محلول آب و نمک علاوه بر کمک به تسکین درد گلو، به خارج و حذف کردن مخاط نیز کمک میکند.نحوهی استفاده از محلول آب و نمک:
بعضی از کودکان ۶ ماهه تا هشت ساله برای محافظت در برابر ویروس آنفلوآنزا به ۲ دوز واکسن نیاز دارند. البته باید درباره ضرورت انجام این کار با پزشک مشورت کنید.
موارد شدید آنفولانزا میتواند حتی در افراد سالمی که در هیچ یک از دستههای فوق قرار نمیگیرند نیز رخ دهد.
برای هر بیمار آنفولانزا نیازی به استفاده از داروهای ضدویروسی نیست. این داروها به ویژه برای گروههای در معرض خطر تجویز میشوند.
در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.
اتاقهایی که در آن حضور دارید دارای تهویه باشد. میتوانید از دستگاه تهویه هوا استفاده کرده یا کمی پنجره را باز بگذارید.
نوشیدن مایعات فراوان و استراحت کافی به بهبود علائم بیماری کمک میکند. درمان و اقدامات خانگی برای کنترل علائم آنفولانزا عبارتاند از:
در کووید-۱۹ عطسه کردن چندان شایع نیست. آنفولانزا ایدز آنفلوآنزا هم مثل کووید-۱۹ با تب و بدن درد همراه است، اما معمولا روی حس بویایی یا چشایی تاثیر ندارد.
علاوه بر آب، آبمیوهها و سبزیجات، دمنوشها و سوپهای گیاهی از جمله گزینههایی هستند که میتوانند از نظر مایعات بدن را حمایت کنند.
آنفولانزا ویروسی است که بیماری های عفونی را در دستگاه تنفسی شما گسترش میدهد. این ویروس معمولا بینی، گلو یا ریه را درگیر کرده و گاهی میتواند خطرناک باشد.